Wordt donateur

Wordt donateur

Opvang fretten

Opvang fretten

Adoptie fretten

Adoptie fretten

Fret vermist

Fret vermist

Fret gevonden

Fret gevonden

Verhuislijst

Verhuislijst fretten

Agenda

Agenda

Dagboek opvangfret

Dagboek opvangfret

Fretten kunnen niet altijd mee op vakantie, zeker niet naar warme landen. Fretten kunnen niet tegen hogere temperaturen dan 30 graden! Wordt het te warm, dan kan het dier door de hitte bevangen worden, in coma raken en sterven. Beter is het dus een goed vakantieoppas adres te vinden, liefst iemand die zelf ook fretten heeft en op de hoogte is van de verzorging.

Stichting De Fret houdt voor haar donateurs ook een vakantielijst bij. Deze lijst is samengesteld uit een flink aantal adressen van andere donateurs met fretten die zich beschikbaar stellen als vakantieoppas. De vakantielijst, met daarop een flink aantal adressen voor oppas van fretten bij donateurs thuis, kunt u aanvragen door een e-mail te sturen. Vermeld bij de aanvraag voor de vakantielijst uw naam, adres en donateurnummer. U krijgt de lijst dan zo spoedig mogelijk toegezonden. Deze vakantielijst is uitsluitend beschikbaar voor donateurs van Stichting De Fret.

Wilt u zich opgeven als oppas? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier. Vergeet niet uw telefoonnummer, de periode en het maximum aantal fretten te vermelden.